Kviklån

Kronelån er en dansk låneudbyder

Ansøg om et kviklån hos Kronelån

Kronelån er en dansk låneudbyder, som er en del af Capitolia-koncernen. Hos Kronelån er det muligt at låne helt op til 15.000 kr., og det er derfor ideelt at ansøge om et lån her, hvis man kun har brug for en mindre sum penge. Et lån hos Kronelån tilbydes som en kredit, og det er derfor helt op til en selv, hvor stor en andel af kreditten, man ønsker at benytte sig af. Det er både simpelt og nemt at ansøge om et kviklån, og det tager ikke mere end et minut at udfylde en låneansøgning. Kronelån hører til i det indre København, og hvis man ønsker at komme i kontakt med dem, kan de træffes via telefon alle hverdage mellem 8 og 18. Man kan til hver en tid også vælge at sende en mail til Kronelån med de spørgsmål, man måtte have, og disse vil blive besvaret i åbningstiden. På Kronelåns hjemmeside findes også en online chat, som man desuden kan tilgå i åbningstiden. Her vil sidde en medarbejder klar, der kan besvare de spørgsmål, man ligger inde med. Når man har ansøgt om et lån hos Kronelån, og har fået ansøgningen godkendt, kan man til hver en tid logge på sin profil og her holde øje med sit lån.

Kronelån kviklån

Hvilke fordele er der ved at ansøge om et lån hos Kronelån?

En af de helt store fordele ved at ansøge om et lån hos Kronelån er, at det ikke tager mere end et minut at ansøge om et lån. Det er derfor både hurtigt og nemt at låne penge, og man kan låne helt op til 15.000 kr. Det eneste, som det kræves, for at ansøge om et lån, er NemID, og det gør også processen meget nem og ligetil. Et lån hos Kronelån er desuden smartere end både SMS-lån, mobillån og kviklån, og man bestemmer samtidig helt selv, hvor mange penge man ønsker at låne, og hvornår man ønsker at betale sin kredit. Det eneste, man absolut skal betale, er den månedlige rente. Det sikrer både frihed og fleksibilitet til den, der ønsker at ansøge om at optage et lån hos Kronelån. En kredit hos Kronelån er desuden gennemskuelig, og der findes ingen skjulte renter eller gebyrer, som ellers er kendetegnet for mange typer af forbrugslån. Hos Kronelån betales ikke andet end en fast, månedlig rente, og denne rente ligger fast. At låne penge hos Kronelån er derfor meget gennemskueligt.

Anvend låneberegneren på Kronelåns hjemmeside

På Kronelåns hjemmeside findes en låneberegner, og det er her muligt at beregne, hvor meget det vil koste at optage et specifikt lån. I beregneren skal først og fremmest angives, hvor stort et beløb, man ønsker at ansøge om at låne, og der kan her være tale om alt mellem 100 kr. og 15.000 kr. Når man har angivet dette beløb, vil man få oplyst, hvad den månedlige ydelse vil ligge på, og man vil også kunne se, hvornår den første betalingsdato vil ligge, hvis man ansøger om et lån allerede i dag. Herudover vil man også blive præsenteret for det samlede tilbagebetalingsbeløb, som er gældende, hvis man udnytter kreditten fuldt ud. Inden man ansøger om et lån, skal man derfor gøre klart med sig selv, om man er i stand til at betale den månedlige ydelse. Hvis man er det, er der ikke noget til hinder for at ansøge om et lån hos Kronelån.

Hvordan ansøger man om et lån hos Kronelån?

Når man i låneberegneren har fundet frem til det beløb, man ønsker at ansøge om at låne, klikker man sig simpelt og nemt videre til låneansøgningen på Kronelåns hjemmeside. Det tager ikke mere end et enkelt minut at udfylde denne ansøgning, og når ansøgningen er udfyldt og sendt af sted, er alt herefter overladt til Kronelån. Kronelån indhenter automatisk oplysninger fra SKAT, som bruges til en kreditvurdering, og man vil med det samme få svar på sin ansøgning om lån.

Hvad skal til for at kunne låne penge hos Kronelån?

For at ansøge om et lån hos Kronelån, er der en række betingelser, der skal være opfyldt, og de er som følger:

  • Man skal være fyldt 19 år, og man må ikke være ældre end 75 år.
  • Man skal have en dansk CPR-nummer, og man skal være dansk statsborger.
  • Man skal være bosat i Danmark med en dansk folkeregisteradresse.
  • Man skal være i besiddelse af et gyldigt NemID.
  • Man må ikke være registreret i nogen former for skyldnerregistre som eksempelvis RKI, Debitorregistret eller Kreditregistret.
  • Man skal have en aktiv emailadresse.
  • Man skal være i besiddelse af et dansk telefonnummer, som man kan kontaktes på.
  • Man skal have en dansk bankkonto, der er registreret i ens eget navn, i et dansk pengeinstitut, og det skal samtidig være ens NemKonto.
  • Man skal findes kreditværdig på baggrund af den kreditvurdering, som Kronelån foretager.

Hvor lang tid går der, før man får svar på sin låneansøgning?

Når man har ansøgt om et lån hos Kronelån, får man med det samme svar på sin ansøgning. Man får i denne forbindelse også svar på, hvor meget man kan låne, såfremt man bliver tilbudt et lån. Det er i den forbindelse værd at være opmærksom på, at man ikke er garanteret et lån hos Kronelån, når man sender en ansøgning af sted, og at der er risiko for et afslag. Det er dog også værd at vide, at det til hver en tid er 100 % uforpligtende at sende en låneansøgning af sted, og hvis man bliver godkendt til et lån, vil man desuden være underlagt reglerne om 14 dages fortrydelsesret.

Hvor mange penge kan man låne hos Kronelån?

Som tidligere nævnt kan man ansøge om at låne helt op til 15.000 kr. hos Kronelån. Det er dog her værd at være opmærksom på, at det for nye kunder maksimalt er muligt at låne 8.000 kr. Hvis man tidligere har lånt penge hos Kronelån, og med succes har betalt disse tilbage, vil man senere kunne ansøge om at få sin kredit forhøjet.

Hvornår kan man få lånet udbetalt?

Når man har ansøgt om et lån hos Kronelån, og man er blevet godkendt til at låne pengene, vil man allerede få udbetalt sin kredit inden for 30 minutter i Kronelåns åbningstid, som er hverdage mellem 8 og 18. Det betyder dermed, at der er mulighed for en meget hurtigt udbetaling, når man ansøger om et lån gennem Kronelån. Hvis man har brug for penge her og nu, kan Kronelån blandt andet derfor være et oplagt valg.

Hvor meget betaler man i rente hos Kronelån?

Hos Kronelån ligger renten på 19 %. Renten ligger fast, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. Det er derfor meget gennemskueligt, hvor meget der skal afbetales i månedlig ydelse, når det kommer til et lån gennem Kronelån.

Hvor meget koster det at låne penge hos Kronelån?

Det koster udelukkende renten på 19 % at låne penge hos Kronelån. Det er derfor 19 % om måneden, og der er herudover ingen andre gebyrer.

Hvor meget skal man minimum afbetale på sit lån?

Den mindste betaling på et lån, der er optaget hos Kronelån, er den månedlige rente på den del af kreditten, der udnyttes, og det er de omkostninger, der skal betales pr. måned for fortsat at have adgang til sin kredit. Det svarer altså til 19 % af det beløb, der er anvendt på kreditten. Man har dog til hver en tid mulighed for at betale mere af på lånet, ligesom man også har mulighed for at indfri hele lånet, såfremt man ønsker det.

Hvordan indbetaler jeg til den lånte kredit?

Når man skal afdrage på sit lån, gøres det simpelt ved, at man på Kronelåns hjemmeside logger på sin profil, og herfra kan man betale det skyldige beløb med Dankort. Man har dog også mulighed for at indbetale det, man skylder, ved en almindelig bankoverførse, hvis man ikke har et Dankort, eller ikke ønsker at betale på denne mådel.

Hvis man laver en almindelig bankoverførsel, skal man oplyse sit lånenummer i teksten til modtageren. Kun på denne måde kan Kronelån se, hvad det er for et lån, det drejer sig om.

Hvor længe kan man have en kredit hos Kronelån?

Det er muligt at have en kredit hos Kronelån, indtil den er betalt tilbage. Med andre ord betyder det, at man kan have sin kredit så længe, man ønsker det. Den eneste forudsætning er, at man som minimum skal betale minimumsbetalingen månedligt, men man kan som sagt altid indbetale mere, hvis man ønsker det og samtidig har muligheden for det.

Indberettes mit lån til SKAT?

Kronelån indberetter lånet til SKAT, og det betyder, at man dermed automatisk får fradrag for de renter, man indbetaler til sit lån. For rigtig mange kunder betyder det, at de får op til ⅓ af renterne tilbage i SKAT.

Høj kundetilfredshed hos Kronelån

Kronelån er kendetegnet ved at have høj kundetilfredshed, og på Trustpilot.dk ligger de blandt toppen, når det kommer til privatlån. Det betyder, at Kronelån er både velkendt og troværdig, og at det er et sikkert sted at gå hen, hvis man ønsker at låne penge.