Bredbånd

Find den bedste VPN-udbyder til dine behov

Den bedste VPN-udbyder finder du ved at sammenligne udbydere på nettet. Prisen er én ting, og du vil selvfølgelig gerne have en billig løsning. Samtidig er der en række andre ting, der er vigtige, når du vælger en VPN-udbyder. Når du som dansker søger efter den bedste VPN, er det sandsynligvis vigtigt, at der er servere i Danmark hos den pågældende udbyder. Hvad enten du bor i Danmark eller i udlandet.

NordVPN er en af de VPN-udbydere, der tilbyder flest servere på dansk grund. Dette er en fordel, når du som dansker for eksempel gerne vil se dansk TV i udlandet. Men det er også en fordel for dig som dansker, når du hjemme i Danmark gerne vil logge på en dansk server udelukkende for krypteringen.

Fordelen ved en udbyder med mange servere på de rigtige steder er især, at hastigheden på din forbindelse er høj. En VPN-udbyder, der ikke har tilstrækkelig mange servere placeret på strategisk rigtige steder, kan ikke levere den optimale hastighed, simpelthen fordi systemet overbelastes. Dette sker ikke med NordVPN.

Hvor mange servere har NordVPN?

NordVPN har flere end 5.000 servere (helt præcist i foråret 2021: 5.410) verden over, og da NordVPN satser målrettet på især Skandinavien, kan du være sikker på rigeligt med servere også i Danmark. NordVPN er kendt for desuden at tilbyde superhurtige servere, så du kan navigere hurtigt på nettet.

Desuden har NordVPN udviklet noget – som de første på markedet – der hedder ‘Dual Encryption’. Dette system går ud på, at dine data krypteres via ikke blot én, men hele to servere. Din sikkerhed er i top her, måske den mest sikre VPN på markedet i øjeblikket. Og sikkerhed er jo nummer ét.

Med VPN vil du have sikkerhed, og du vil have privatliv online. Samtidig vil du undgå den såkaldte ‘geoblokering’, så du kan se det TV, du har lyst til at se, uanset hvor du opholder dig. På alle parametre leverer NordVPN varen. Sikkerheden er helt i top. Hvad angår dit privatliv, er det til din fordel, at NordVNP hører hjemme i Panama. Det betyder nemlig, at NordVPN ikke udleverer data til myndighederne.

Dit privatliv er sikret. Din sikkerhed online er den bedst mulige. Geoblokeringen undgår du også i forhold til at kunne se dansk TV, når du er i udlandet. Desuden er NordVPN gearet til af streame TV fra for eksempel USA. Du ser for eksempel fint amerikansk Netflix med NordVPN.

NordVPN er en af de letteste VPN-løsninger at benytte. Supernem at installere og at bruge. Kompatibel med alle gængse operativsystemer, og med et abonnement har du seks enheder dækket. Altså har du ikke blot VPN på din PC, men også på tablet, smartphone og så videre. Abonnementsprisen ligger i den lavere ende af markedet, ved at tegne 2-årigt abonnement kommer du ned på omkring 25 kr. pr. måned.